REI Headquarters

REI Headquarters

The REI headquarters brings the co-op community’s outdoor mission to the Spring District neighborhood. The design draws from the Spring District’s agricultural and industrial past as the foundation for a new pedestrian focused experience with strong connection to the city’s expanded light rail and cycling networks.

Through a series of pedestrian connections, interior courtyards and large-scale roof deck, the landscape becomes a seamless part of the public and private realms integrating work place into a finer-grained urban realm. Site details builds on reclaimed warehouse and railroad materials in combination with planting that celebrates the native and agricultural heritage of this place.

Details

Location: Bellevue, WA
Size: 3.2 Acres
Client: Wright Runstad & Company
Completion Date: In progress

Project Team

NBBJ, Architect
GGN, Landscape Architect
KPFF, Structural Engineer
JMJ, Civil Engineer

Services Provided

Concept Design – Construction Administration

Certifications

Targeting LEED-ND

 

More Work